Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δημιουργίες με decoupage «Tangerine Town»

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Στη λίστα με τους δημιουργούς μας μπαίνει σήμερα η φίλη μας Βάσια με τις εξαιρετικές της δημιουργίες με την τεχνική του decoupage!
Το decoupage είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας και έχει αγαπηθεί από πολλούς χειροτέχνες!
Οι δυνατότητες της διακόσμησης είτε καινούργιων είτε παλιών αντικειμένων με αυτή την τεχνική είναι πάρα πολλές, μια και μπορεί να συνδυαστεί με ζωγραφική, πατίνα, παλαίωση κτλ.

Η ιστορία του decoupage ξεκίνησε περί τον 12ο αιώνα στην Κίνα, όπου οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν την τεχνική αυτή για να φτιάχνουν διάφορα στολίδια για τα παράθυρα, διακοσμητικά κουτιά και πολλά άλλα αντικείμενα. Στην Ευρώπη έφτασε τον 17ο αιώνα, κυρίως στη Βενετία και τη Φλωρεντία, όπου οι τεχνίτες επίπλων στόλιζαν με αυτή την τεχνική έπιπλα και μικροαντικείμενα, με θέματα μεγάλων καλλιτεχνών της εποχής!

Η Βάσια μας παρουσιάζει εδώ μερικά από τα πολύ όμορφα έργα της με decoupage! Επισκεφθείτε το κατάστημά της στο Etsy shop «TangerineTown» καθώς και τη σελίδα της στο facebook «Tangerine Town» για να δείτε όλες τις δημιουργίες της και να επικοινωνήσετε μαζί της!
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate