Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Χειροποίητες πλεκτές τσάντες «Eri 's cute creations»

Οι χειροποίητες πλεκτές τσάντες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών και γίνονται το απόλυτο αξεσουάρ, μια και είναι μοναδικές και ξεχωριστές όπως και οι ίδιες!

Η φίλη μας Έρη, με τα μαγικά της χέρια, δημιουργεί για όλες εμάς υπέροχες τσάντες και πορτοφολάκια, σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα, που συμπληρώνουν και αναδεικνύουν την εμφάνισή μας κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση!

Η ίδια μας μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει από μικρό κορίτσι, το πλέξιμο, όπου δίπλα στη μητέρα της έμαθε όλα τα βασικά.
«Είναι απίστευτο το τι μπορείς να κάνεις με ένα κουβάρι νήμα και με τη μορφή που θα του δώσεις να κλείσεις μέσα του όλη τη φαντασία και το μεράκι του δημιουργού του! Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με διάφορα είδη πλεκτών, αλλά κυρίως με τσάντες και πορτοφολάκια, τα οποία αποδείχτηκαν η μεγάλη μου αγάπη! Καθημερινά βάζω όλη μου τη φαντασία και το μεράκι για να έχω ένα αποτέλεσμα καλόγουστο και μοναδικό στο είδος του!»

Για να δείτε όλες τις καταπληκτικές δημιουργίες της Έρης και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε τη σελίδα της στο facebook «Eri 's cute creations», καθώς και τους λογαριασμούς της στο Instagram και το Pinterest.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate