Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Παράγωγα μέλισσας και φυτικά καλλυντικά «Δια χειρός Ηλέκτρας»

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Καλωσορίζουμε στην όμορφη παρέα μας ένα νέο κορίτσι, την Ηλέκτρα, που ασχολείται με τη μελισσοκομία
και την παρασκευή αγνών, φυτικών καλλυντικών με παράγωγα της μέλισσας
όπως μελισσοκέρι, πρόπολη, γύρη, μέλι. Η ίδια μας λέει λίγα λόγια για αυτό που κάνει!


«Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από βότανα εκχυλισμένα σε ελαιόλαδο και βιολογικά έλαια εμπλουτισμένα με γεύσεις από τον πάγκο της κουζίνας. Ελαιόλαδο, ζάχαρη, κανέλα, μαστίχα, βανίλια, καφές, κακάο, αλάτι, πορτοκάλι, αλόη, θυμάρι, δενδρολίβανο, χαμομήλι, γλυκάνισο, λεβάντα, καλέντουλα, βάλσαμο. Το καθένα με τις ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητές του.
Φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν τα κύρια συστατικά: το μελισσοκέρι, η πρόπολη και το μέλι από τα μελισσάκια μου!
Συλλέχθηκαν, εκχυλίστηκαν, μαγειρεύτηκαν σε αποστειρωμένα σκεύη με τελευταία πινελιά τα λουλουδοαρώματα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, λεβάντα, περγαμόντο, μανταρίνι, κέδρο, αγιόκλημα, μαντζουράνα.
Έτοιμα! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε! Διότι μόνον ότι τρώγεται μπορεί να φορεθεί! 
Αν δεν μπορείτε να τα φάτε μην τα βάζετε στο δέρμα σας.
Και μην ξεχνάμε ότι τα υλικά της κουζίνας μας που προέρχονται από την φύση, αποδεικνύονται σύμμαχοι για την περιποίηση και την ομορφιά!»

Όλες οι κρέμες παρασκευάζονται αυθημερόν κατόπιν παραγγελίας για να διατηρούνται φρέσκες, διότι δεν περιέχουν συντηρητικά!

Διατηρούνται έως 3 μήνες σε ψυχρό μέρος. Οι κηραλοιφές διατηρούνται έως 2 χρόνια διότι το κερί αποτελεί φυσικό συντηρητικό.

Για να δείτε όλα τα προϊόντα που παράγει η Ηλέκτρα και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Μελισσοκομία Ηλέκτρα», τη σελίδα της στο facebook «Μελισσοκομία Ηλέκτρα - Organic Beekeeping Electra» ή ακολουθήστε την στο Google+ «Μελισσοκομία Ηλέκτρα»!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate