Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Χειροποίητα κοσμήματα - Παναγιώτης Θεολόγου

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Η όμορφη παρέα μας όλο και μεγαλώνει! Σήμερα θα γνωρίσουμε τον Παναγιώτη Θεολόγου
που ασχολείται με τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και με τις τεχνικές του Decoupage και του Scrapbooking!

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Μετά από ένα μικρό πέρασμα (12 χρόνων) από την Αθήνα, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη όπου ζει και δημιουργεί μέχρι σήμερα! Ο ίδιος μας λέει:
«Η ενασχόλησή μου με τα χειροποίητα κοσμήματα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όταν πλέον είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στην προσπάθεια αυτή. Αμέσως με τράβηξε ο χαλκός και ο πηλός αλλά και οι τεχνικές Decoupage και Scrapbooking. Αυτό που με εξιτάρισε ήταν η μοναδικότητα κάθε κοσμήματος που δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να αναπαραχθεί ακριβώς όπως το πρωτότυπο».

Εδώ θα δούμε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του κυρίως σε κοσμήματα με χαλκό! Για να δείτε όλες τις δημιουργίες του Παναγιώτη και να επικοινωνήσετε μαζί του επισκεφθείτε τη σελίδα του στο facebook «Παναγιώτης Θεολόγου - Χειροποίητο κόσμημα».

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate