Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Στολισμοί γάμων και βαπτίσεων «Happy Day Events»

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Ο γάμος και η βάπτιση είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ενός ζευγαριού! Όλοι θέλουμε οι ιδιαίτερες αυτές μέρες να είναι όμορφες
, τόσο για μας, όσο και για τους καλεσμένους μας!

Η δημιουργός που θα γνωρίσουμε σήμερα, μπορεί να αναλάβει να κάνει το δικό σας όνειρο πραγματικότητα!

Η Γιώτα ζει στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το σχεδιασμό και στολισμό γάμων και βαπτίσεων! Η αγάπη της και το μεράκι της για δημιουργία σε συνδυασμό με τη δική σας επιθυμία, δίνουν μια μοναδική νότα στις ξεχωριστές αυτές στιγμές σας! Από τον αρραβώνα σας μέχρι και τη βάπτιση του παιδιού σας, οι στολισμοί και οι μπομπονιέρες με ποικίλα θέματα, είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας! 

Εδώ παρουσιάζουμε ένα δείγμα της δουλειάς της. Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και να επικοινωνήσετε με τη Γιώτα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Happy Event» καθώς και τη σελίδα της στο facebook «Happy Day Events».



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate