Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Χειροποίητες κούκλες «Blossoms»

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Με μεγάλη μου χαρά θα βάλουμε στην όμορφη παρέα μας τη φίλη μας Δέσποινα με τις πανέμορφες χειροποίητες κουκλίτσες της!



Η ίδια μας λέει πως από μικρή έραβε μόνη της τα ρούχα για τις κούκλες της! Η αγάπη της σιγά σιγά έγινε λατρεία και σήμερα πλέον, εκτός από τα ρουχαλάκια, φτιάχνει και κάθε λογής κούκλα! Μεγάλες, μικρές, ξανθές, μελαχρινές!!!



Επίσης ασχολείται και με την κατασκευή διακοσμητικών, αλλά φαίνεται πως οι κουκλίτσες έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης της για τη δημιουργία! Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιεί είναι τα υφάσματα και η τσόχα.


Εδώ θα δούμε μερικά μόνο από τα έργα της, μια και η συλλογή της είναι πολύ μεγάλη! Οι χειροποίητες κούκλες της Δέσποινας είναι μια πολύ ωραία πρόταση για δωράκι για τις μικρές μας δεσποινίδες! Ένα ασφαλές, ακίνδυνο και φυσικά πρωτότυπο παιχνίδι!



Για να δείτε όλες τις κούκλες της Δέσποινας και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε τη σελίδα της στο facebook «Blossoms» και το λογαριασμό της στο Instagram!



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate