Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Χειροποίητα σκαλιστά κεριά «Τατιάνα Γιατροπούλου»

Η κηροπλαστική είναι μια τέχνη που οι ρίζες της χάνονται στα βάθη των αιώνων. Στην αγορά βρίσκουμε μια μεγάλη γκάμα σε κεριά με διάφορα χρώματα, αρώματα και σχέδια.

Η φίλη μας Τατιάνα έχει για μας μια διαφορετική πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού μας, του επαγγελματικού μας χώρου, ακόμη και για το στολισμό του γάμου μας ή άλλων εκδηλώσεων, για δώρα κτλ.

Τα χειροποίητα σκαλιστά κεριά της Τατιάνας είναι μοναδικά σε εμφάνιση και θα τα βρείτε σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί, εκτός από σταθερότητα και λεπτομέρεια, απαιτούν και ταχύτητα, μια και ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της να ολοκληρώσει τη διακόσμηση ενός κεριού είναι περίπου 10 μόλις λεπτά!

Για να επικοινωνήσετε με την Τατιάνα και να δείτε όλα τα σχέδια των πρωτότυπων κεριών που κατασκευάζει, επισκεφθείτε το προσωπικό της προφίλ στο facebook "Tatiana Giatropoulou", αλλά και το blog της Σκαλιστά κεριά.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate