Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Barefoot sandals από τις αδελφές «Tarantula Sis - Handmade»

Το απόλυτο boho αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι τα barefoot sandals ή σε ελεύθερη μετάφραση τα "ξυπόλητα σανδάλια", ένα μοναδικό κόσμημα για τα πόδια σας!

Οι αδελφές Νατάσα και Ελένη ασχολούνται με το πλέξιμο από τα παιδικά τους χρόνια! Φοιτήτριες και οι δύο στην ίδια πόλη αποκτήσανε από φίλους το παρατσούκλι "Αδελφές Ταραντούλες" λόγω αυτής της ασχολίας.

Έτσι, γεννήθηκε η σελίδα τους στο facebook "Tarantula Sis - Handmade", μέσα από την οποία μπορεί ο κόσμος να δει τη δουλειά τους.

Δημιουργίες με βελόνες και βελονάκι για μικρούς και μεγάλους και για όλες τις εποχές. Οι συνδυασμοί χρωμάτων και τα σχέδια είναι ενδεικτικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να προσαρμόσει το κάθε πλεκτό στο δικό του προσωπικό στυλ!

Οι τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί τους είναι είτε μέσω της σελίδας τους "Tarantula Sis Handmade" είτε στο e-mail: tarantoulasisters@hotmail.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate