Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Χειροποίητες δημιουργίες «Neda Jewellery»

Καλησπέρα φίλοι αναγνώστες! 

Η φίλη Άννα είναι η επόμενη χειροτέχνης που θα γνωρίσουμε! Ασχολείται κυρίως με το κόσμημα, αλλά και με διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.  


«Λέγομαι Άννα και πάντα μου άρεσαν τα χειροποίητα είδη, γιατί πρόσδιδαν κάτι από την προσωπικότητα του ενίοτε δημιουργού. Το δημιουργικό μου ταξίδι ξεκίνησε πριν δύο χρόνια περίπου, όταν αναζήτησα το διαφορετικό, κάτι που θα ήταν πρωτότυπο.

Έτσι, δειλά δειλά και εγώ, όντας αυτοδίδακτη, άρχισα να δημιουργώ μικροπράγματα, δίνοντας στο καθένα από αυτά την μοναδικότητα και την πρωτοτυπία που του άρμοζε και, γιατί όχι, λίγο από εμένα! Με τον καιρό, η φαντασία και η δημιουργικότητα μεγάλωσε και φτάσαμε εδώ! Με δημιουργίες από διάφορα καθημερινά πράγματα, φτιαγμένες με πολύ αγάπη και με σκοπό πάντα να ξεχωρίζουν!»



Μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες της Άννας και να επικοινωνήσετε μαζί της με τους εξής τρόπους:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate