Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Χειροποίητα κοσμήματα «Hand Art by M.S.»

Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Η φίλη Μαρία Συμνιανάκη είναι ακόμη μία χειροτέχνης που θα προστεθεί στην παρέα του DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ!
Η αγάπη της είναι η κατασκευή κοσμημάτων με διάφορα υλικά! Ας δούμε τι μας λέει η ίδια!

«Από μικρή ηλικία είχα πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες! Μου άρεσε να φτιάχνω διάφορες κατασκευές από χαρτί, τενεκεδάκια άδεια από την κουζίνα της μαμάς μου και κοσμηματάκια με χαντρούλες που τα φορούσα γεμάτη καμάρι!
Μεγαλώνοντας έφτιαχνα μόνη μου τα δωράκια για τις φίλες μου και τους συγγενείς! Και κάπως έτσι ξεκίνησα... Πάντα ήθελα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά κι έτσι αποφάσισα να παρακολουθήσω σεμινάρια για τεχνικές σε διάφορα είδη χειροτεχνίας, όπως decoupage, χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά, πλέξιμο με βελονάκι. Αυτό όμως που με κέρδισε είναι το κόσμημα από μέταλλα και σύρμα! Το αγάπησα! Τα υλικά που χρησιμοποιώ για την κατασκευή τους είναι ορείχαλκος και αλπακάς, ημιπολύτιμοι λίθοι και όχι μόνο!»

Για να δείτε όλες τις δημιουργίες της Μαρίας και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε τη σελίδα της στο facebook «Hand Art by M.S.»












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate