Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Χειροποίητα κοσμήματα «Angelos.K Handmade Jewelry»


Γεια σας φίλοι αναγνώστες!

Με μεγάλη μου χαρά σήμερα θα καλωσορίσουμε στην όμορφη παρέα μας τον Άγγελο Κουτσό!
Η μεγάλη του αγάπη είναι τα χειροποίητα κοσμήματα! Μοναδικά και πρωτότυπα, φτιαγμένα με πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους!

Ο Άγγελος σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα στο ΙΕΚ Mokume στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος μας λέει:
«Ασχολούμαι με το χειροποίητο κόσμημα δουλεύοντας κυρίως ασήμι 950 και 925. Η αγάπη μου για το κόσμημα προέκυψε περίπου εδώ και 10 χρόνια. Είχα εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι τα μέταλλα που υπάρχουν ακατέργαστα στην φύση παίρνουν μορφή με τα κατάλληλα μέσα και μετατρέπονται σε κάτι τελείως διαφορετικό...! Όμορφα,λαμπερά και γεμάτα καλαισθησία κοσμήματα, όλα χειροποίητα, σχεδιασμένα και δημιουργημένα από εμένα με πολύ μεράκι και φαντασία! Θα χαρώ να απαντήσω σε ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσω σε ότι απορίες έχετε σχετικά με την δουλειά μου».

Εδώ θα δούμε ένα πολύ μικρό δείγμα της υπέροχης δουλειάς του Άγγελου! Για να δείτε όλες τις χειροποίητες δημιουργίες του επισκεφθείτε τη σελίδα του στο facebook Angelos.K handmade jewelry.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

DIY ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ. Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το παρόν blog δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με αυτά, απευθυνθείτε αποκλειστικά στους δημιουργούς τους μέσω των συνδέσμων τους που αναφέρονται στις αναρτήσεις.

Translate